Hovedbillede
Billede
Titel

Få det hurtige overblik over ATV med årsrapport 2018

Octo Slug
Nyhed
Dato

ATV har netop offentliggjort årsrapporten for 2018, og det er en årsrapport i relanceret form. I stedet for en minutiøs gennemgang af årets begivenheder (som kan findes eller genfindes på hjemmesiden) sikrer årsrapporten i sin nye form det store overblik.

Den indeholder oversigter over årets vigtigste begivenheder og udgivelser, samlet i en publikation med stor gemmeværdi. Man også se navnene på de mange akademi-, partner- og eksterne udvalgsmedlemmer, som arbejder pro bono for Akademiet. Og så har vi virkeliggjort et længe næret ønske om at give ATV’s mange økonomiske bidragydere og samarbejdspartnere mere synlighed.

Baggrunden for nyskabelserne er, at Akademiet inden for det seneste år har lanceret nye digitale platforme, herunder en ny hjemmeside. Dermed kan man altid holde sig opdateret på udviklingen i temaer og projekter ved hjælp af overskuelige tidslinjer og en søgbar Udgivelser og Viden-side. Årsrapporten giver overblik og mere detaljeret viden om udvalgssammensætninger m.m. – nu og for eftertiden.

Årsrapporten kan downloades fra hjemmesiden eller rekvireres i trykt form ved henvendelse til sekretariatet.

Kontakt
Fuldt navn

Lia Leffland

Stilling
Akademidirektør
Dokumenter