Titel

Urban Ranger Camp: ATV-Mentor hjalp med at klarlægge, hvor væksten skal komme fra

Dato
Hovedbillede
Billede
Intro

I oplevelsesvirksomheden Urban Ranger Camp havde direktør Flemming Jensen med sine medgrundlæggere masser af idéer til at bygge oven på deres gode forretning. Men de manglede professionel sparring og ansøgte derfor om en ATV Mentor. De blev matchet med Jesper Nybo Andersen, som gav dem overblik og mulighed for at arbejde videre på de nye idéer. Urban Ranger Camp er i dag klar til at realisere to nye forretningsområder.

Urban Ranger Camp er en virksomhed, der tilbyder oplevelser og events med high-roping i deres kæmpehaller på Refshaleøen. ATV Mentor Jesper Nybo Andersen, der blandt andet trækker på erfaring inden for oplevelsesøkonomien, så ved første møde en veldrevet, lønsom virksomhed, der var klar til vækst. Sammen har de set på innovation af nye oplevelsesprodukter og muligheder for vækst af forretningen.

Billede

”Som selvstændig vil man jo gerne ekspandere. Især fordi det, vi har opbygget, er en succes. I stedet for at snakke med dem i virksomheden om alle de idéer, jeg brygger på, er det godt at sparre med én, der har erfaringer og kommer et andet sted fra. Jesper kunne også se det lidt oppefra. Han var ikke indviklet i alle de små ting, som måske i virkeligheden ikke betyder så meget,” fortæller direktør af Urban Ranger Camp, Flemming Jensen.

Udfordringen med at være en mindre virksomhed med mange idéer er én, som Jesper Nybo Andersen, har oplevet før:

”Jeg synes, det er meget symptomatisk. Urban Ranger Camp er en relativ lille virksomhed. Det giver nogle bestemte udfordringer. Man skal have det hele oppe i hovedet, markedsføring, udvikling, jura, organisation. Som lille virksomhed kan det være svært at sætte sig op i den høje stol, og se hvor skal vi egentlig hen,” supplerer Jesper Nybo Andersen, der selv har stor erfaring inden for opstart af vækstvirksomheder, forretningsledelse og strategiske partnerskaber.

Efter første møde med Jesper Nybo Andersen var der lagt en plan for det kommende års samarbejde. I første omgang stod den på ejerstruktur og medarbejdere, derefter kunne de gå i gang med nye forretningsområder og danne strategiske partnerskaber.

Nye forretningsområder

Da Jesper Nybo Andersen kom til, havde Flemming Jensen to nye projekter på idébrættet samt en mulig sammenlægning med et rebfirma. Efter et års samarbejde drøftede Jesper og Flemming mulighederne og vejene til to nye forretningsområder i pipeline. Det ene er gennem et partnerskab, der skal designe og bygge Asfalt Pumptrack baner til freestyle rullesport. Det andet forretningsområde er at introducere en ”urban skills park”, hvor gæster kan udfolde sig inden for streetsport.

”Vi har startet ud som en af de første med high-roping, og vi har verdens højeste indendørsbane. Nu har vi fundet to nye trends, som vi gerne vil bringe til Danmark. Vi kan styrke fritidskulturen i Danmark, og det giver os et ben mere at stå på” forklarer Flemming Jensen.

Samarbejdet med Jesper Nybo Jensen nyder Flemming Jensen stadig godt af. Fra start af var der god kemi mellem dem og begge parter høstet frugter af et godt samarbejde:

”Det var rigtigt vigtigt at mærke, at man var på den samme bølgelængde. Det var et godt match, fordi Jesper godt kendte til eventbranchen. Som jeg følte det, så var jeg altid velkommen til at ringe og skrive til Jesper. Jeg har stadigvæk mange ideer. Jesper synes også, det er interessant at snakke med én inden for det her miljø. Så jeg har tænkt mig at blive ved med at ringe og skrive til Jesper, så må han selv sige til når han ikke gider at gøre på mig mere,” afslutter Flemming Jensen.

ATV har åbnet op for, at andre virksomheder kan søge en ATV Mentor. Man kan søge ved at udfylde dette spørgeskema (link) og læse mere i denne brochure. Fristen er 15. marts 2021. Kontakt Maja Lænkholm på 51 85 47 46 eller ml@atv.dk

Ansøg om ATV Mentor

Hvem er ATV Mentor

I ATV har vi samlet en række medlemmer, der er uden for arbejdsmarkedet, men fortsat har masser af indsigt i betingelser for vækst, i vores mentorprogram. En ATV Mentor er en erfaren virksomhedsleder, som har forretningsforståelse og har været igennem virksomhedsudvikling før og har set alle aspekter af det. En ATV mentor trækker på erfaringen med, hvad der skal til  for at vækste.

 

Kontakt-overskrift
Kontaktperson
Kontakt
Fuldt navn

Maja Lænkholm

Stilling
Specialkonsulent