Hovedbillede
Billede
Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind taler ved et ATV-arrangement.
Undertekst til billede/video

Søren Pind er blandt oplægsholderne på ATV's årsmøde, hvor der også er oplæg fra erhvervsminister Brian Mikkelsen og debat med fremtrædende teknologiledere.

Titel

To ministre til ATV’s årsmøde – tilmeldingen er åben

Octo Slug
Nyhed
Dato

Scenen er sat til endnu et forrygende ATV-årsmøde, når Akademiets medlemmer, partnermedlemmer og inviterede gæster samles den 25. april i DGI-byen i København.

  • Taler fra erhvervsminister Brian Mikkelsen og uddannelses- og forskningsminister Søren Pind
  • Nye tal og analyser fra Science & Engineering-projektet, præsenteret af Per Falholt, formand for ATV's Science & Engineering-komité
  • Key note fra Tuula Teeri, præsident for IVA, det kongelige svenske ingeniørvidenskabsakademi
  • Paneldebat med CEO Gitte Aabo, LEO Pharma, dekan Henrik Bindslev, SDU, Senior Partner Janos Flösser, Promentum Capital og professor, formand Liselotte Højgaard, Danmarks Grundforskningsfond

Science & Engineering som hovedtema

Hovedtemaet for årsdagen bliver Danmarks globale position som Science & Engineering-region: Hvad er vores muligheder og udfordringer, hvor står vi i den digitale udvikling, og hvordan kan vi blive skarpere på at udvikle, tiltrække og fastholde fremtidens talenter?

Det hele bindes sammen af Berlingskes politiske kommentator Thomas Larsen, og undervejs bliver der mulighed for at debattere emnerne ude ved bordene.

Som altid er årsdagen også en fantastisk mulighed for at netværke. Ud over de korte pauser slutter vi af med en hyggelig buffet.

Programmet er nu på plads, og tilmeldingen er åben. Deltagelse i årsmødet er gratis, mens aftenbuffeten koster 300 kr. + moms. Forhåndstilmelding er nødvendig til begge dele.