Teknologidag 2017: Tilmeldingen er åben - se den første key note

  • DEL DENNE SIDE

ATV’s Teknologidag afholdes den 9. november 2017 i DGI-byen, og den første key note er nu bekræftet: Medlem af Disruptionrådet, medlem af ATV’s Digitale Vismandsråd, professor og institutleder Jan Damsgaard, CBS, taler om, hvilke muligheder Danmark har inden for teknologi og digitalisering.

Teknologidagen vil gå i dybden med, hvordan Danmark kan styrke sin position som en Science og Engineering-region. Deltagere på konferencen får mulighed for at få viden og drøfte, hvilke elementer der skal være til stede for at være en stærk region i verdensklasse.

På teknologidagen zoomer ATV ind på flere spørgsmål. Fx kigges der på, hvordan Danmark performer som S&E-region. Hvordan understøtter forskning, uddannelse, industrisamarbejde og offentligt-privat samspil Danmark som Science og Engineering-region? Hvad fungerer godt i forhold til danske styrkepositioner? Hvad skal vi have mere af?

Det komplette program vil blive annonceret snarest muligt, men du kan allerede nu tilmelde dig til Teknologidagen her.

Bliv opdateret på nye teknologi-trends
Konferencen vil også præsentere ny viden om trends i den teknologiske udvikling gennem tre parallelle temaspor inden for digitalisering, bæredygtighed og sundhed.

De første resultater fra ATV’s Science og Engineering-projekt vil blive præsenteret af Per Falholt, formand for Science & Engineering-komiteen. En analysegruppe har foretaget interviews med teknologiledere i virksomheder og vidensmiljøer, og du kan få et første, eksklusivt indblik i den ny viden om muligheder og udfordringer for danske styrkepositioner.

Teknologidagen afholdes på engelsk, og den vil finde sted torsdag den 9. november 2017 kl. 11.30-17.30 i DGI-byen i København.

Tid: Torsdag 9. november 2017 kl. 11.30 – 17.30
Sted: DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V (5 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård)
Tilmelding: Sker elektronisk her

Kontakt konsulent Maja Lænkholm på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 45 96 08 30 hvis du har spørgsmål til Teknologidagen.