ATV-møder fører til dannelse af batteri-klynge – kom til kick off -seminar 26/10

  • DEL DENNE SIDE

Energi- og transportsektoren er under dramatisk forandring, og energilagringsteknologier, herunder batterier, er omdrejningspunktet i omstillingen.

Siden 2015 har ATV arbejdet med forskellige aspekter af energilagring, blandt andet gennem en konference og en stribe gå-hjem-møder. Nu fører det til dannelsen af en dansk batteriklynge, som lanceres på et introduktionsseminar torsdag den 26. oktober 2017 kl. 10-14 på Teknologisk Institut.

Idéen til en batteriklynge blev skabt på et ATV gå-hjem-møde om energilagring og batterier i december 2016, hvor der var deltagelse fra både universitetsverdenen og virksomheder. På mødet det blev tydeligt, at vi i Danmark mangler en motor til at drive udviklingen på dette specifikke område. Med en klyngedannelse inden for batteriteknologi og -styring vil det være muligt sammen at byde ind på udvikling og samarbejde med udlandet, eksempelvis Tyskland, som har flere store programmer.

Siden mødet i december 2016 har klyngeorganisationen CLEAN, virksomheden Lithium Balance og ATV arbejdet videre med idéen. På mødet kan man høre nærmere om klyngen og komme med forslag til dens aktiviteter.

Læs mere og se programmet her - bemærk tilmeldingsfrist 19. oktober.
Tilmeld dig her

Tid: Torsdag 26. oktober 2017 kl. 10.00 - 14.00
Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Tåstrup, Konferencesalen

Kontaktpersoner
Institutdirektør og professor DTU Energi Søren Linderoth, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. T: 25 14 67 97
Chefkonsulent Dorthe Brander Pedersen, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., T: 51 20 68 80