ATV-møde: Er din virksomhed klar til at gribe de digitale muligheder?

  • DEL DENNE SIDE

De nye, digitale teknologier giver danske virksomheder en unik mulighed for at effektivisere og for at udvikle nye produkter og forretningsmodeller. Derfor står digitalisering højt på de fleste virksomheders dagsorden, men hvordan skal det gribes an? Flere undersøgelser peger på, at det er svært at komme i gang, og at mange SMV’er ikke har taget initiativ til at digitalisere deres virksomhed. Den manglende digitale omstilling skyldes ofte, at virksomhederne mangler viden om de nye teknologier, ligesom de savner rollemodeller, der kan inspirere dem til at komme i gang med den digitale omstilling.

På denne baggrund inviterer ATV i samarbejde med Infinit, Industrisamarbejdet og Industriens Fond-projektet Fremtidens digitale virksomhed til temamøde om virksomheders digitale transformation mandag den 2. oktober 2017 hos Grundfos i Bjerringbro.

Få overblikket og bliv inspireret:
Nye digitale teknologier som Artificial Intelligence, Internet of Things og 3D-print baner vejen for nye processer, produkter og en forbedret konkurrenceevne; men kun hvis man som virksomhed formår at udnytte potentialerne. Det kan være udfordrende at komme i gang med omstillingen – for hvordan tilrettelægger man en effektiv digital strategi, og hvordan sikrer man, at digitalisering bliver en del af sin DNA?

Gennem en række konkrete virksomhedscases og ekspertindlæg vil vi stille skarpt på disse spørgsmål og komme med inspiration til, hvordan flere virksomheder og organisationer kan komme i gang med den digitale omstilling.

På temamødet kan du blandt andet høre følgende oplæg:

  • CIO Jan Amtoft fra ROCKWOOL International fortæller om sine erfaringer med at lede digitale transformationer i store komplekse organisationer, og hvordan man tilrettelægger en effektiv digital strategi.
  • CEO Erick Thürmer fra Thürmer Tools fortæller om, hvordan en 118-årig familiedrevet virksomhed disruptede sig selv og vandt den ’digitale førertrøje’ 2016.
  • Senior Director, Head of Digital Commercial Offerings Marianne Kjeldgaard Knudsen fra Grundfos beskriver, hvordan virksomheden arbejder med at integrere digitalisering i virksomhedens DNA.

Det fulde program vil blive offentliggjort snarest, men du kan allerede nu sikre dig en plads ved at tilmelde dig her.

Tid: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 12.00 – 16.30
Sted: Poul Due Jensen Academy, Poul Due Jensens Vej 21, 8850 Bjerringbro
Tilmelding: Sker elektronisk her (bemærk tilmeldingsfrist: 27. september 2017)

Deltagergebyr

Akademimedlemmer og partnermedlemmer af ATV og InfinIT: 375 kr. ekskl. moms
Eksterne deltagere: 750 kr. ekskl. moms

Yderligere information
Konsulent Jesper Grenaa, ATV, T: 45 96 08 25, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.