Events Calendar

See by year See by month See by week See Today søg Jump to month
 

ATV Tech Talk med Shrikumar Suryanarayan

Edit
DEL DENNE SIDE
Fredag 02 Marts 2018


Den 2. marts 2018 afholdes den næste ATV Tech Talk - denne gang med en spændende taler fra Indien. Shrikumar Suryanarayan har hele sin karriere arbejdet i topstillinger i krydsfeltet mellem forskning og forretning. Nu gæster han Danmark for at tale om, hvordan det indiske "økosystem" inden for innovation er skruet sammen, og hvordan han er lykkedes med innovationsprojekter og iværksætteri.

Sæt kryds i kalenderen eller tilmeld dig allerede nu på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil være sikker på at komme med til dette unikke møde med en af Asiens mest succesfulde teknologibaserede iværksættere.

Efterfølgende er der reception i anledning af akademidirektør Lia Lefflands 50 års fødselsdag.

Tid: Fredag 2. marts 2018 kl. 14.30 (Tech Talk), efterfulgt af reception kl. 15.30 - 17.00
Sted: ATV, Hjortekærsvej 99, 2800 Kgs. Lyngby - mødet afholdes i FORCE's kantine
Tilmelding: Det er gratis at deltage, men af hensyn til arrangementet skal tilmelding til Tech Talk'en ske på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - tilmelding til den efterfølgende reception er ikke nødvendig
Yderligere oplysninger: Ekstern konsulent Frederikke Kroon, T: 20 92 70 60, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.