Events Calendar

See by year See by month See by week See Today søg Jump to month
 

Fremtidens digitale virksomhed

Edit
DEL DENNE SIDE
Mandag 20 Marts 2017

 

Er din virksomhed klar til Industri 4.0? Deltag i ATV's temamøde om Fremtidens digitale virksomhed

Alle taler om Industri 4.0, men flere undersøgelser peger på, at danske virksomheder mangler viden om de nye teknologier, og hvordan de griber mulighederne. Akademiet for de Tekniske Videnskaber afholder derfor temamøde om Industri 4.0 mandag d. 20 marts hos ROCKWOOL International i Hedehusene.

Mange tror, at disruption kun rammer finanssektoren og handelsvirksomheder, der udfordres af online-salg. Men også virksomheder inden for andre brancher må ruste sig til at tage konkurrencen op med nye aktører og koncepter.

Industri 4.0 er en vision om at udvikle og effektivisere europæiske virksomheder for at forebygge disruption og for at blive konkurrencedygtig i forhold til offshore lande. De fleste forbinder Industri 4.0 med at sætte strøm til processer og forbinde al information på tværs af virksomheden; men Industri 4.0 er langt mere end det - det er også:

  • Nye smarte produkter, der er online og med indbygget intelligens (IoT)
  • Nye services baseret på IoT
  • Brug af big data-teknologier til kunde- og produktionsanalyser
  • Tættere samarbejde med leverandører i værdikæden

Få overblikket og bliv inspireret!

På temamødet kan du blive klogere på, hvad Industri 4.0 går ud – hvori består potentialerne, truslerne og mulighederne? Gennem en række konkrete virksomhedscases og ekspertindlæg vil vi forsøge at afmystificere begrebet Industri 4.0 og komme med inspiration til, hvordan virksomheder og organisationer kan bruge de nye teknologier ud fra den filosofi, at den ene branche kan lære af den anden.

Du kan bl.a. høre:

  • Udviklingschef Michael Kai Petersen fra Oticon A/S fortælle, hvordan virksomheden har brugt IoT-teknologi til at gøre deres produkter endnu smartere og mere intelligente.
  • Senior Vice President, Global Marketing Jesper Daugaard fra Kamstrup A/S fortælle, hvordan virksomheden har vokset gennem automatisering og nye services.

Sammen med divisionsdirektør Anne-Lise Høg Lejre, Teknologisk Institut vil vi også gøre status og se på, hvor langt danske virksomheder er i omstillingen og sætte fokus på, om vi er hurtige og gode nok i Danmark, og hvad skal der til for, at danske virksomheder kommer i front, når det gælder industri 4.0.

Afslutningsvis har vi samlet et skarpt panel til at give deres bud på, hvordan vi kommer videre, og hvordan vi sikrer, at flere danske virksomheder kommer med på den digitale bølge og griber mulighederne i Industri 4.0.

Tid: Mandag den 20. marts 2017, kl.  12.00 – 16.30
Sted: ROCKWOOL International A/S, Hovedgaden 584 C, 2640 Hedehusene (indgang ved Visitor Centre / Experience Centre)
Yderligere oplysninger: Konsulent Jesper Grenaa, T: +45 20 93 93 36, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Program: Se hele programmet her
Tilmelding: Tilmelding sker elektronisk her - bemærk sidste frist for tilmelding er den 15. marts