house icon whiteATV er flyttet til ny adresse! Læs mere her

Events Calendar

See by year See by month See by week See Today søg Jump to month
 

Fremtidens digitale virksomhed

Edit
DEL DENNE SIDE
Mandag 20 Marts 2017

 

Industri 4.0 er en vision om at udvikle og effektivisere europæiske virksomheder for at forebygge disruption og for at blive konkurrencedygtig i forhold til offshore lande. Mange tror, at disruption kun rammer finanssektoren og handelsvirksomheder, der udfordres af online-salg. Men også produktionsvirksomheder må ruste sig til at kunne tage konkurrencen op med nye aktører og koncepter.

De fleste forbinder industri 4.0 med at sætte strøm til processer og kortslutte al information på tværs af virksomheden; men industri 4.0 er lagt mere end det: Det er også:

  • Nye smarte produkter, der er online og med indbygget intelligens (IoT)
  • Nye services baseret på IoT
  • Brug af big data-teknologier til kunde- og produktionsanalyser
  • Tættere samarbejde med leverandører i værdikæden.

ATV’s temagruppe om Videns- og teknologibaseret produktion ønsker at folde visionerne om Industri 4.0 ud og inviterer i samarbejde med ATV’s temagruppe for Digitalisering og big data samt projektet Fremtidens digitale virksomhed til et tværfagligt temamøde om industri 4.0: Hvad går industri 4.0 ud på? Og hvordan kan danske virksomheder inspirere hinanden til at komme i front med industri 4.0?

Tid: Mandag den 20. marts 2017, kl.  12.00 – 16.30
Sted: ROCKWOOL International A/S, Hovedgaden 584 C, 2640 Hedehusene (indgang ved Visitor Centre / Experience Centre)
Yderligere oplysninger: Konsulent Jesper Grenaa, T: +45 20 93 93 36, E: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Program: Se hele programmet her

Tilmelding: Tilmelding sker elektronisk her